Toimipaikkani Pop In

Toimitilani sijaitsevat parturi-kampaamo Pop Inissä aivan Turun keskustassa. Pop Inistä löytyy laaja valikoima erilaisia kampaamo- ja parturipalveluja sekä kosmetologipalveluja. Kanssani Pop Inissä työskentelevät neljä kampaajaa ja yksi meikkitaiteilija.

Pop Inin perustaja Tessa on pitkän linjan hiusalan ammattilainen. Jatkuvasti kouluttautuva ja useisiin alan yhdistyksiin kuuluva Tessa osaa aina löytää asiakkaalle parhaiten sopivat leikkaukset ja värjäykset sekä ehdottaa jotain uutta ja mielenkiintoista. Hiusmuotoilun lisäksi Tessa tekee myös sokerointeja ja parran muotoiluja.

Pitkän kokemuksen omaava meikkitaiteilijamme Taina on tehnyt urallaan häikäisevän kauniita meikkejä erilaisiin näytöksiin, kuvauksiin ja juhliin. Tainan kanssa pidämme yhdessä myös meikinopastuksia ryhmille.

Julie toimii Pop Inissä parturi-kampaajana ja on todella taitava ja huolellinen työssään. Julie tekee huikean kauniita juhlakampauksia, tarkkoja leikkauksia ja kauniita värjäyksiä.

Heta on huippulahjakas ja trenditietoinen nuori parturi-kampaajamme. Hänen erityisosaamista ovat kauniit ja ajan hermolla olevat värjäykset ja vaalennukset.

Pop Inin uusin tulokas parturi-kampaaja Kika on alan rautainen ammattilainen. Hänella on pitkä ja vaikuttava kokemus alalta. Hiusmuotoilun lisäksi hän toimii myös meikkaajana ja stylistinä.

On hienoa työskennellä osana noin taitavaa ja ennen kaikkea mukavaa porukkaa. Lisää Pop Inistä löydät osoitteista www.popin.fi ja www.facebook.com/PopInTurku

 

Kerli