Kulmien kestovärjäys – pieni toimenpide, suuri vaikutus

Kuten usein sanotaan, kulmakarvat ovat kasvojen kehykset. Huolitelluilla kulmakarvoilla on yllättävän suuri vaikutus kokonaisilmeeseen. Kulmien kestovärjäys ja muotoilu on helppo ja nopea tapa saada siistit ja ryhdikkäät kulmakarvat. Kulmakarvat voi kätevästi laittaa kuntoon esimerkiksi ripsihuollon yhteydessä.

Alla olevassa kuvassa asiakas ripsihuollon päätteeksi luonnollisilla kulmakarvoillaan.

Noin 15 minuutin kuluttua asiakas värjättyjen ja siistittyjen kulmien kanssa. Tällä pienellä toimenpiteellä saatiin aikaan iso muutos.  Kulmien kaunista muotoa korostettiin ja oikean värin valinnalla yhtenäistettiin kulmakarvojen sävyä.  Nyt pidennyksillä kaunistetut ripset ja hoidetut kulmakarvat muodostavat kauniin ja sopusointuisen kokonaisuuden.

Etenkin kun ripsissä on pidennykset tai silmissä meikkiä, kaipaavat kulmakarvat värjäystä ja muotoilua. Alla olevassa kuvassa volyymiripsien ja värjättyjen ja siistittyjen kulmakarvojen harmoninen kokonaisuus.

Kestoväri tarttuu aluksi hieman myös kulmien ihoon, mutta kuluu siitä parissa päivässä pois. Hyvä aikaväli kulmien värjäykseen on 3-4 viikkoa. Pitkäkestoisemman vaikutuksen aikaansaamiseksi suosittelen kulmien Microbladingiä, jossa väri pysyy kulmien iholla noin vuoden.

 

Kerli