Syyskuun poikkeusaikataulut

Syyskuussa olen poikkeuksellisesti paikalla ainoastaan päivinä 8,9,22 ja 23.  Aikoja kyseisinä päivinä on vielä jäljellä, mutta ajanvaraus kannattaa tehdä ajoissa, sillä ajat menevät nopeasti.

Kaunista loppukesää!

 

Kerli

Lomalla!

Olen lomalla 2.5.18-16.5.18 ja tavoitettavissa taas 17.5 alkaen. Sillä välin aikoja voi varata normaaliin tapaan soittamalla Pop Iniin.

Kaunista kevättä!

 

Kerli

Nyt myös somessa!

Nyt voit nähdä kuvia töistäni myös Instagramissa, voit seurata minua osoitteessa beautybykerlikesa. Päivitän Instagramiin kuvia microbladingista, ripsienpidennyksistä, meikeistä sekä muusta kauneuteen liittyvästä. Jos haluat nähdä kuvia koko Pop Inin tiimin töistä, löydät kuvat osoitteesta popinturku. Pop In löytyy myös Facebookista nimellä PopInTurku, käy tykkäämässä sivusta niin näet aina uusimmat kuvat sekä muut ajankohtaiset tiedotteet.

Kaunista talven jatkoa kaikille!

 

Kerli

Hinnaston päivitys

Hintoja päivitetään ja uusi hinnasto tulee voimaan 2.1.2018. Päivitykset koskevat ripsienpidennyksiä, kestovärjäyksiä ja kulmien muotoilua. Vanhat tutut hinnat ovat siis voimassa vielä pari viikkoa, joten kannattaa nopeasti varata aika vielä tämän vuoden puolelle ja hyödyntää vielä voimassa olevat hieman edullisemmat hinnat!

 

Kerli

Kulmat ennen Microbladingiä, ensimmäisen kerran jälkeen ja vahvistuksen jälkeen

Ennen Microbladingin aloittamista asiakkaan kulmat olivat kauniin malliset, mutta kaipasivat hieman tuuheutta ja ryhdikkyyttä.

Ensimmäisen Microblading käsittelyn jälkeen kulmien malli näkyy selkeämmin, kulmien väri on tasaista ja se on yhteensopiva asiakkaan tummanruskeiden hiusten kanssa.

Kuukauden kuluttua kulmiin tehtiin vahvistus, jossa lisättiin pigmenttiä toivottuihin kohtiin ja varmistettiin, että kulmat näyttävät symmetrisiltä, tasaisen värisiltä ja kauniilta.

Varaa oma Microblading aikasi ja nauti aina huolitellun näköisistä kulmista! Tarjous 230 € on voimassa vielä helmikuun loppuun asti ja se sisältää myös vahvistuksen.

 

Kerli

 

Juhlakauden meikit

Pikkujoulukausi on täydessä vauhdissa ja minulla on ollut ilo ehostaa juhlakansaa entistäkin kauniimmiksi illan juhlia varten.

Juhlameikin inspiraationa toimivat asiakkaan toiveet, tyyli ja asukokonaisuus.

Punaiset huulet, katsetta korostava silmämeikki sekä meikkipohja, joka kestää koko illan, ovat juhlameikin peruspilarit.

Teen juhlameikkien lisäksi myös päivämeikkejä sekä meikkauksia yrityksille esimerkiksi henkilökuvauksia tai mainoksia varten.

Kerli

Hemmottelua käsille geelilakkauksella

Geelilakkaus eli kestolakkaus on kevyempi vaihtoehto kuin kynsien geelaus tai rakennekynnet, mutta kestävämpi kuin normaali kynsilakka. Geelilakka pysyy kynsillä kauniina ja kiiltävänä pitkään, ja auttaa pitämään omat kynnet vahvoina ja katkeilemattomina.

Jos tykkäät käyttää kynsilakkaa, mutta olet kyllästynyt siihen, että lakka irtoilee tai kuluu kynsistä heti pois, on geelilakkaus sinulle täydellinen ratkaisu.

 

Geelilakkoja löytyy monia eri sävyjä ja ennen lakkausta kynnet viilataan kauniin muotoisiksi. Geelilakkaus on myös erinomainen lahjaidea. Liikkeessämme myydään lahjakortteja vapaavalintaiselle summalle, joten voit lahjoittaa ihanan hemmotteluhetken myös ystävällesi.

 

Kerli

Kulmien kestovärjäys – pieni toimenpide, suuri vaikutus

Kuten usein sanotaan, kulmakarvat ovat kasvojen kehykset. Huolitelluilla kulmakarvoilla on yllättävän suuri vaikutus kokonaisilmeeseen. Kulmien kestovärjäys ja muotoilu on helppo ja nopea tapa saada siistit ja ryhdikkäät kulmakarvat. Kulmakarvat voi kätevästi laittaa kuntoon esimerkiksi ripsihuollon yhteydessä.

Alla olevassa kuvassa asiakas ripsihuollon päätteeksi luonnollisilla kulmakarvoillaan.

Noin 15 minuutin kuluttua asiakas värjättyjen ja siistittyjen kulmien kanssa. Tällä pienellä toimenpiteellä saatiin aikaan iso muutos.  Kulmien kaunista muotoa korostettiin ja oikean värin valinnalla yhtenäistettiin kulmakarvojen sävyä.  Nyt pidennyksillä kaunistetut ripset ja hoidetut kulmakarvat muodostavat kauniin ja sopusointuisen kokonaisuuden.

Etenkin kun ripsissä on pidennykset tai silmissä meikkiä, kaipaavat kulmakarvat värjäystä ja muotoilua. Alla olevassa kuvassa volyymiripsien ja värjättyjen ja siistittyjen kulmakarvojen harmoninen kokonaisuus.

Kestoväri tarttuu aluksi hieman myös kulmien ihoon, mutta kuluu siitä parissa päivässä pois. Hyvä aikaväli kulmien värjäykseen on 3-4 viikkoa. Pitkäkestoisemman vaikutuksen aikaansaamiseksi suosittelen kulmien Microbladingiä, jossa väri pysyy kulmien iholla noin vuoden.

 

Kerli

Infoa ja ohjeita ripsienpidennysten ottajalle

Ripsienpidennykset ovat kätevä tapa helpottaa arkea ja stailata katseesta juuri sellainen kuin haluat. Ripsienpidennykset voivat olla näyttävät, luonnolliset tai jotain siltä väliltä, riippuen omista toiveistasi. Voit unohtaa silmien meikkaamisen ja näyttää huolitellulta 24/7.

Ripsienpidennyksiä on eri pituisia ja paksuisia, ja niitä löytyy kahta eri kaarevuutta. Lisäksi voit valita kahden tyyliltään hieman erilaisen vaihtoehdon eli klassisten ripsienpidennysten ja volyymiripsien väliltä. Omien ripsien kunto vaikuttaa siihen, millaisen lopputuloksen pidennyksillä pystyy saamaan aikaan. Ripsiteknikko näkee läheltä ripsiesi kunnon ja osaa suositella toiveesi huomioiden sinulle sopivan vaihtoehdon.

 

Huomioitavaa ennen toimenpidettä ja sen aikana:

  • Ripsienpidennysten laittoon on hyvä tulla ilman silmämeikkiä. Vaikka ripsienpidennysten laiton yhteydessä ripset puhdistetaan vielä kertaalleen, tämä takaa ripsien hygienisyyden ja pidennysten hyvän pysyvyyden.
  • Aikaa pidennysten laittoon on hyvä varata yli kaksi tuntia. Klassisten pidennysten laitto kestää noin kaksi tuntia ja volyymiripsien laitto noin kaksi tuntia 15 minuuttia.
  • Pidennysten laitto sujuu parhaiten, kun asiakas on toimenpiteen aikana mahdollisimman rentona ja liikkumatta. Erityisesti silmäluomet on hyvä pitää rennosti suljettuina ja välttää liiallista silmien kiinni puristamista.
  • Koska pidennysten laiton aikana maataan silmät kiinni pitkiä aikoja, on täysin luonnollista nukkua toimenpiteen aikana.

 

Huomioitavaa toimenpiteen jälkeen:

  • Ripsienpidennysten laiton jälkeen on vältettävä ripsien kastelemista vähintään yhden vuorokauden ajan.
  • Saunomista kannattaa välttää kahden vuorokauden ajan.
  • Pidennykset pysyvät parhaiten, kun ne pidetään puhtaina eli ripset puhdistetaan aamuin illoin runsaalla vedellä ja vältetään meikkiä silmien alueella.
  • Ripsiä kannattaa harjata ripsiharjalla pari kertaa päivässä. Tämä auttaa pitämään ripset järjestyksessä ja pidentää pidennysten pysyvyyttä.

 

Ripsienpidennysten huolto

Yleisin ripsienpidennysten huoltoväli on 3-4 viikkoa. Huoltovälin pituus riippuu siitä, kuinka hyvässä kunnossa haluat ripsesi pitää. Ripsen elinkaari on noin kolme kuukautta, mikä tarkoittaa sitä, että ripsiä tippuu koko ajan vähitellen pois ja uusia kasvaa tilalle. Pidennyksiä ei kiinnitetä kaikista lyhyimpiin ripsiin ollenkaan, eli noin kuukauden kuluttua ripsienpidennysten laittamisesta pidennyksiä on jäljellä noin puolet. Kannattaa muistaa, että ripset eivät tipu aina tasaisesti, vaan sitä mukaa, missä elinkaaren vaiheessa ne ovat. Vaikka huollattaisitkin ripsiäsi tasaisin väliajoin, pidennyksiä voi olla aina vähän eri määrä jäljellä.

Hyvin laitetut ja hyvin hoidetut ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä ja niitä voi pitää vuodesta toiseen. Sinun tarvitsee vain valita hyvä ripsiteknikko ja pitää huolta ripsiesi puhtaudesta.

 

Liima-allergia

Aina on mahdollista, että olet ripsiliimalle allerginen tai allergisoidut sille ajan mittaan. Allergian oireet ilmenevät molemmissa silmissä ja ne ovat silmäluomen kutina, punoitus ja turpoaminen ripsirajasta. Yliherkkyyttä on mahdotonta ennustaa etukäteen. Minulla on ollut asiakkaita, jotka ovat kertoneet olevansa yliherkkiä monille aineille, mutta eivät ole saaneet ripsiliimasta minkäänlaisia oireita. Samaan aikaan minulla on ollut asiakkaita, jotka eivät ole millekään allergisia, mutta ovat herkistyneet ripsiliimalle. Allergian oireet häviävät, kun pidennykset poistetaan. Kun kerran ripsiliimalle on allergisoitunut, on todennäköistä, että sille allergisoituu myös uudestaan.

 

Kerli

Toimipaikkani Pop In

Toimitilani sijaitsevat parturi-kampaamo Pop Inissä aivan Turun keskustassa. Pop Inistä löytyy laaja valikoima erilaisia kampaamo- ja parturipalveluja sekä kosmetologipalveluja. Kanssani Pop Inissä työskentelevät neljä kampaajaa ja yksi meikkitaiteilija.

Pop Inin perustaja Tessa on pitkän linjan hiusalan ammattilainen. Jatkuvasti kouluttautuva ja useisiin alan yhdistyksiin kuuluva Tessa osaa aina löytää asiakkaalle parhaiten sopivat leikkaukset ja värjäykset sekä ehdottaa jotain uutta ja mielenkiintoista. Hiusmuotoilun lisäksi Tessa tekee myös sokerointeja ja parran muotoiluja.

Pitkän kokemuksen omaava meikkitaiteilijamme Taina on tehnyt urallaan häikäisevän kauniita meikkejä erilaisiin näytöksiin, kuvauksiin ja juhliin. Tainan kanssa pidämme yhdessä myös meikinopastuksia ryhmille.

Julie toimii Pop Inissä parturi-kampaajana ja on todella taitava ja huolellinen työssään. Julie tekee huikean kauniita juhlakampauksia, tarkkoja leikkauksia ja kauniita värjäyksiä.

Heta on huippulahjakas ja trenditietoinen nuori parturi-kampaajamme. Hänen erityisosaamista ovat kauniit ja ajan hermolla olevat värjäykset ja vaalennukset.

Pop Inin uusin tulokas parturi-kampaaja Kika on alan rautainen ammattilainen. Hänella on pitkä ja vaikuttava kokemus alalta. Hiusmuotoilun lisäksi hän toimii myös meikkaajana ja stylistinä.

On hienoa työskennellä osana noin taitavaa ja ennen kaikkea mukavaa porukkaa. Lisää Pop Inistä löydät osoitteista www.popin.fi ja www.facebook.com/PopInTurku

 

Kerli