Tuotteet

Käyttämäni silkki- ja minkkiripset ovat parasta mahdollista laatua. Käyttämäni liima on extra vahvaa ja uuden koostumuksensa ansiosta sisältää entistä vähemmän liimahöyryjä. Ripsienpidennysten laiton yhteydessä käytettävät silmänympärysihoa suojaavat geelityynyt on suunniteltu erityisesti herkälle iholle .

Silkki- ja minkkiripsien välinen ero on melko pieni. Molemmat ovat kevyitä ja pehmeitä, ja niitä löytyy samaa pituutta, kaarevuutta ja paksuutta. Silkkiripsien ominaisuus on silkkimäisen valoaheijastava kiilto, mikä luo silkkimäisen vaikutelman ripsiin. Minkkiripset on ripsienpidennysten kermaa ja niitä laitetaan yhä enemmän. Ne näyttävät todella luonnollisilta ollen samalla kuitenkin näyttävät ja syvän mustan sävyiset.

Volyymiripset ovat laadultaan samanlaiset kuin perinteisetkin ripsienpidennykset ja niitä löytyy eri kaarevuutta ja pituutta. Erona perinteisiin ripsienpidennyksiin verrattuna on se, että ne ovat paljon ohuemmat, jolloin niitä voidaan kiinnittää omiin ripsiin moninkertainen määrä. Volyymiripsillä lopputuloksesta saadaan joko todella tuuhea tai hyvin luonnollinen, riippuen asiakkaan toivomuksesta. Juuri tämän ansiosta volyymiripset ovat täydellinen ratkaisu erityisesti heille, joilla on luonnostaan harvat ripset.