Volyymiripset!

Volyymiripset ovat mullistaneet ripsienpidennysten maailman ja nyt näitä ihanuuksia saa myös minulta!

Ripsienpidennykset10

Perinteisiin ripsienpidennyksiin verrattuna volyymiripset ovat hennomman ja tuuheamman näköiset. Yksittäiset volyymiripset ovat ohuempia ja kevyempiä kuin perinteiset ripset, minkä vuoksi niitä voi laittaa yhteen luonnolliseen ripseen useampia. Näin ollen volyymiripsiä tulee silmiin keskimäärin noin nelinkertainen määrä perinteisiin ripsienpidennyksiin nähden. Volyymiripset sopivat erityisesti heille, joilla on luonnostaan harvat ripset.

Volyymiripset 11 C

Volyymiripsiä on saatavana kahta eri kaarevuutta eli ns perinteistä kaarevuutta sekä erittäin kaarevaa. Pituuksia löytyy väliltä 8-13mm.

Mikäli toivot ripsiisi lisää tuuheutta, tule kokeilemaan volyymiripsiä!:)

 

Yours,

Kerli