Sponsored by Kevin Murphy

Olen mukana tiistaina 18.2.2014 Liikuntakeskus Lumon synttäriviikkojen kunniaksi järjestettävässä tapahtumassa. Tapahtuma kestää viikon ja jokaiselle päivälle on oma teema. Tiistain teema on hyvinvointi ja tietenkin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyy myös ulkonäöstä huolehtiminen. Olen paikalla kertomassa ripsienpidennyksistä ja muista tarjoamistani kauneudenhoitopalveluista, sekä erityistarjouksista Lumon asiakkaita varten.

Sain IDhairilta lähetyksen Kevin Murphyn matkakokoisia Born.Again hiushoitoja, joita voin jakaa tiistaina Lumon asiakkaille! Olen itse testaillut tuotetta ja se on juuri niin hyvä kuin oletinkin, tulee ehdottomasti vakiokäyttöön! Tuotetta laitetaan pestyihin hiuksiin ja hiuspohjaan ja annetaan vaikuttaa 2-20 minuuttia. Itse olen pitänyt sitä noin 5 minuuttia ja jo siitä tulee todella pehmeät, sileät ja kiiltävät hiukset. Tuotteessa on myös ihana terapeuttinen tuoksu ja sitä on todella miellyttävä ja helppo levittää. Tuotteesta voit lukea tarkemmin täältä.

Tulkaa siis kaikki moikkaamaan mua tiistaina Lumoon ja hakemaan oma Born.Again -hoito kotiin mukaan testattavaksi! Mikäli tykästyt tuotteesta, voit ostaa sitä ja muita Kevin Murphyn tuotteita parturi-kampaamo Pop in:stä.

 

Kerli