Uuden vuoden uutuus ja 50 %:n alennus!

Aloitetaan vuosi 2014 laajentamalla palveluvalikoimaa. Nyt valikoimasta löytyy myös geelirakennekynnet ja oman kynnen geelaus!

Toivotko kauniita ja kestäviä kynsiä? Jos toivot kynsiisi lisää pituutta, on valintasi geelirakennekynnet. Teen rakennekynsiä sekä yksivärisenä että erivärisellä kärjellä (esim. ranskalainen manikyyri). Näin saat kynsistäsi elegantit ja kauniit. Mikäli haluat ainoastaan vahvistaa omia kynsiäsi suosittelen oman kynnen geelausta. Näin omista kynsistäsi tulee vahvat ja kauniit, mikä mahdollistaa niiden kasvun haluamasi pituiseksi. Mikäli toivot kynsiisi modernia taidetta, en voi vastata toiveeseesi:(

Kirsikkana kakun päällä tarjoan teille vielä huiman alennuksen, nimittäin -50 %! Alennus on voimassa tammikuun ajan. Tervetuloa siis hemmottelemaan itseäsi upeilla kynsillä! Meiltä löytyy parturi-kampaamo Pop in:stä laaja valikoima erilaisia värejä ja hileitä, joten voidaan taikoa kynsistäsi upeaakin upeammat.

Oikein kaunista uutta vuotta teille kaikille!

Kerli