Tervetuloa!

Tervetuloa uusille sivuilleni!

Sivuilta löytyy tietoa laittamistani ripsienpidennyksistä sekä myymistäni ripsien hoitotuotteista.

Olen sertifioitu ripsiteknikko ja käytän työssäni vain parhaimman laatuisia silkki- ja minkkiripsiä. Ottamalla huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset lähtökohdat ja toiveet, pystyn tarjoamaan asiakkaalle kauniit, laadukkaat ja terveelliset ripsienpidennykset. Opastan myös asiakkaita ripsien kotihoidossa ja vastaan esiin nouseviin kysymyksiin.

Ripsienpidennykset sopivat jokaiselle, joka haluaa ripsiinsä tuuheutta, pituutta ja kaarevuutta. Ripsesi näyttävät kauniilta ja huolitelluilta vuorokauden ympäri ollen samalla erittäin luonnollisen näköiset. Ripsienpidennykset pysyvät kauniina useita viikkoja tuoden huolettomuutta ja luksusta elämääsi.

Mikäli kiinnostuit kestoripsistä, ota yhteyttä!